YOGA LOVE

Nyt og lækkert look

Hej Ladies!

Lyse lokker, blødt hår og lækre krøller, var lige det jeg fik i stolen hos STUHR på Vesterbrogade i dag. Længe havde jeg gået og været presset i forhold til klinik, skole og eksamener så da alt dette var ovre, fandt jeg endelig tid i kalenderen. En tur til frisøren skulle nemlig lige ske inden alle begivenhederne som sommeren kalder på indtræder. Søde og utrolige dygtige Nathalie fik mit hår i hænderne og forvandlede det til det smukkeste jeg længe har set! Nedenstående kan du se billeder fra før/efter samt processen undervejs – enjoy!

Før

Min lille hårforvandling bestod af babylights/balayage, hvor det for både Nathalie og jeg var utrolig vigtigt at det blev et naturlig. Personligt synes jeg selv det har fået et helt naturligt udtryk, hvilket også gør det nemmere at holde. For selv om vi alle elsker at være til frisøren, så tror jeg hverken jeg har tid eller råd, hvis jeg skulle komme hver 2-3 uge for at få farvet bunden. Det slipper man får med denne metode – utrolig smart!

 

Under

Under processen fik jeg eftertonet håret i kolde farver, så det kunne blive helt lyst og lækkert, som ønsket. Jeg fik også en lille taste på det nye fra Kérastase – Resistance extensionist! Jeg fik en genopbyggende serum og maske, som styrker håret – så jeg kan komme til at få helt blødt og lækkert hår. Helt bestemt noget jeg vil benytte mig af fremover, for hold da op! Jeg kan slet ikke stoppe med at kører fingrene gennem håret, blot for at mærke den helt lækre fornemmelse der er ved blødt hår.

 

Efter

Som afslutning fik jeg klippet og stylet håret, så jeg er maks klar til i aften, hvor jeg skal ud med studiepigerne for at fejre 2.semester er slut.

Hvis du ligesom jeg er VILD med den måde Nathalie skaber det perfekte hår, kan du finde hendes Instagram lige HER

 

-Knus Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOGA LOVE