Pæne & varme efterårsjakker

Opdatering fra psykiatrien #1

Hej Ladies!

De første 14 dage er fløjet afsted, og jeg er helt CRAZY vild med at prøve psykiatrien af. Hvis du ikke helt ved hvad jeg mener med den tidligere sætning, så er det fordi; jeg er sygeplejestuderende, og er på 3.semester, hvilket er lig med klinikperiode i psykiatrien. Jeg har tidligere skrevet et indlæg, “Tanker om psykiatrien”, hvor jeg beskriver lidt nærmere hvordan og hvorledes jeg havde det med at skulle springe ud i psykiatrien, som jeg på ingen måder har haft kendskab til førhen.

Men jeg er vild med det! Psykiatrien var noget jeg på en eller anden måde frygtede, fordi det vi ser og læser om i blade og tv’et fremstiller det helt anderledes, i hvert fald det jeg indtid videre har set. Vi er alle mennesker, som har ligheder og forskelligheder, der skal værdsættes – og det er lige det jeg holder af ved at være i psykiatrien. Jeg er utrolig meget frem til de næste mange uger af min klinik, hvor jeg forhåbentligt lære endnu mere om specialet.

Knus
-Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne & varme efterårsjakker