Lejligheds ønsker

Oscar kjoler 2017

Hej Ladies!

oscar-kjoler

I nat var der Oscar, og jeg ville så gerne have været oppe til kl 6 hvor det sluttede men en terminsprøve ventede kl 9. Så da kl. slog 14 og prøven var færdig kunne jeg komme hjem, og det første jeg gjorde var at smide mig i senge og så har den ellers bare kørt på oscar hele dagen! Så hyggeligt, masser af priser, smukke kjoler og god underholdning! Jeg har herunder samlet de 4 kjoler som klart var mine favoritter på den røde løber til Oscar uddelingen 2017.

Hvilke kjoler var i mest betaget af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejligheds ønsker