Jeg er IKKE en 12-tals pige

Perfekt aftensmad med veninderne

Hej Ladies!

God mad og godt selskab, ja så kan en aften næsten kun blive god. Størstedelen af mine veninder er super dygtige til at lave mad. Jeg føler mig så heldig at de har sådan nogle gode kokke evner, da jeg selv ingen behersker. Deres mad ser altid lækkert ud og smager altid så super godt! Jeg har samlet lidt inspirationsbilleder til jer, som ønsker at holde lidt tøse komsammen, og er lidt flade på ideér med hensyn til maden.

17858070_1263503387018252_232896846_n
madsamlet

Håber I kunne finde lidt inspiration til jeres næste tøseaften?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er IKKE en 12-tals pige