Jul på min lille ø

Podcast jeg lytter til

Hej Ladies!

Hvis der er noget som er blevet utrolig populært på det seneste så er det podcast – og jeg er hoppet med på bølgen. Jeg lytter til det når jeg gør rent, laver mad, cykler i skole og når jeg bare tuller rundt i Københavns gader. Jeg har efterhånden hørt en del forskellige, og jeg har derfor samlet mine yndlings – måske I kan finde lidt inspiration til hvad I skal lytte til, hvis I er tomme for idéer eller I muligvis aldrig har prøvet det der podcast før.

Style your mind – Cara Alwill Leyba 

unavngivet

Find din indre girlboss frem med Cara! Hun er den sejeste lady til dato – hver gang der kommer et nyt podcast ud fra hende, får jeg hørt det på ingen tid. Hun får boosted dig med masser af energi, selvtillid og selvværd, ved hendes måde at se livet på og dele de tanker dertil!

Brunch med Carla Mickelborg 

Den danske girlsboss Carla Mickelborg, sætter sig ned i selskab med forskellige mennesker og spiser en lækker brunch, mens de taler om alt og ingenting! Emnerne er ligefra at sætte sig mål, kærestesorger, træning, glæde, træning ect. ect.

Damer i dilemmaer

To skønne damer taler og diskutere andre kvinders dilemmaer, som de har fået tilsendt. Der tales virkelig om alt mellem himmel og jord! ‘Når éns veninder bliver veninder og et navnedilemma’ og ‘Min venindes mand er hende utro – og nu har han betroet sig til mig’ er bl.a. nogle af overskrifterne – uden tvivl et lyt værd.

Fries before guys

Et forsøg på at bryde både tabuer og normer er lige hvad du kan finde ved at lytte til ‘Fries before guys’. Her bliver der diskutere, reflekteret og talt omkring hvad man kan opleve gennem livet – og ofte synes jeg de emner der er oppe her, er nogle som bliver talt om i bl.a. min venindekreds – så mund ikke nogle af emnerne også har været forbi dig?

Martiny Podcast

Mad, kreativitet, stærke og inspirerende kvinder samt meget mere er lige hvad du finder ved at lytte til Emma Martinys podcast. Faktisk var dette min aller første podcast lyt – og bestemt det der fangede min interesse for hele ‘podcast verdenen’! Det jeg holder af ved de to sæsoner som Martiny har indspillet, er at der er stor variation i indholdet – hvilket jeg helt bestemt er hendes store force.

Del endelig jeres bedste podcast lyt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul på min lille ø