Coffee in an IV

Roomie love

Hej Ladies!

27157227_1528362027199052_324775174_n-1

Tilbage i december måned afslørede jeg, at min lejlighed på Frederiksberg skulle rumme endnu en person – og dette er nu aktuelt. Min skønne veninde, L, som jeg har lært af kende gennem min gymnasietid er flyttet ind.
Om vi er glade? YES – big time! Vi har i den sidste uges tid fået så godt som næsten styr på lejligheden. Morfar kommer i næste weekend og laver de sidste ting. Den man kan alt. Nu nyder vi bare hinandens selskab igen efter, at have været foruden hinanden i 3 1/2 måned, da L valgte at rejse til Nepal. Derudover nåede jeg kun lige, at afslutte studenterugen på Bornholm før jeg allerede flyttede til København.

27294947_1528361993865722_1170502676_n

Jeg har stillet L, et par spørgsmål, omkring vores venskab og det med nu at skulle bo sammen. Så nu må vi se om hun har de samme svar, når vi på et tidspunkt vælger at lave en opdateret version af dette indlæg på bloggen.

Beskriv vores venskab med 3 ord:

Sjovt, stærkt og ærligt.

Hvad gjorde at vi blev venner?

Vi blev venner, da vi var der for hinanden i de situationer, som afgjorde for vores vedkommende, hvem der er en rigtig veninde og hvem der ikke er. Under denne proces blev der sorteret i venskaber. Vores venskab blev meget stærkere, og igennem dette kunne vi faktisk kalde os for rigtige veninder, og ikke bare skolekammerater, hvilket mange andre blev og forblev.

Derudover tror jeg, at vi blev venner fordi Sofie og jeg er meget forskellige. Vi supplerer hinanden rigtig mange gange, og kan få nogle gode snakke ud af det, og også nogle nye synspunkter på en given situation. Jeg giver lidt mere en fuck i forhold til hende. Det jeg mener med det er, at hun er meget bedre til at tænke på hvordan man fremstår, og hvordan man nogle gange er nødt til at behandle andre af ren høflighed. Lad mig bare sige det sådan her, det er jeg ikke særlig god til. Dette er bare et eksempel. Jeg tror oprigtigt, at vores forskelligheder gør os stærkere sammen.  vi komplementere hinanden rigtig godt.

Hvad er vi ALTID enige om? 

At jeg laver bedst mad af os to, så sent som i går gik det ikke så godt for Sofie. Stakkel, men det blev til et godt grin i stedet. Dette er jo også vigtigt!

Det er okay at være en bitch, når der er brug for det, hvilket der ofte er – HAHA

At respektere hinanden. Hvis dette ikke er opfyldt, bliver den ene sendt ned for at træne. Dette skal nok blive en realitet på et tidspunkt.

Vi er altid enige om, at der skal være plads til hinanden, og det at samarbejde og kommunikere er vejen frem.

Vi er altid enige om, at jeg er den skøre, mærkelige og nogle gange ulækre veninde, hvor Sofie er den pæne søde artige pige udadtil 🙂 Dette ændrer sig dog “lidt” når det bare er os, hvilket jeg synes er noget af det bedste.

Ældre fyre er bedre at date, da vi kun har dårlig erfaring med andet. Skud ud til jer drenge!

Hvad er vi ALDRIG enige om? 

Hvordan en lækker fyr ser ud.

At prutter og bøvser er okay. Sofie vil meget gerne gøre tydeligt her, at jeg er den klamme – gal jeg sælger mig godt her, så swipe lige til højre hvis du ser mig på Tinder – HAHAHA

At kød er det bedste i verden… Sofie hader bøffer… Ja jeg ved det, SHAME ON HER.. men en klam cheese burger fra Macen der har ligget i køleskabet i 7 dage er mega lækker. Ja, jeg forstår det sgu ikke.

At man mere eller mindre altid skal se ordentlig ud udadtil. Jeg synes sgu det er trættende i længden, men gætter på, at det følger lidt med det at være blogger. Man skal sgu se ordentlig ud, hvilket jeg godt forstår. Respekt for det her som Sofie gør. Det er sgu hårdt, at opretholde et image, hvilket er grunden til, at det slet ikke er min kop te. Apropo te.. gal det er dyrt (SU-livet…)

At reality programmer er life, og nej.. dette gælder ikke for mig.

Musik. Vi er primært aldrig enige om, hvad god musik er. Sofie elsker dansk pop heriblandt Gulddreng som jeg slet ikke kan døje. Jeg elsker dakke dak og en masse af det. Vi er dog indtil videre gode til, at give plads til begge musik genrer.

Hvordan har du med at bo med mig, som veninde? 

Mega awesome bro. Jeg er så taknemmelig for, at du åbnede op for mig, hvor jeg havde mest brug for det. Du har givet mig en mulighed for at komme væk fra vores lille Ø, som jeg aldrig ved hvordan jeg skal takke dig for. Jeg er yderst taknemmelig. Vi skal nok klare den!

Er du bange for at vores venskab forandres nu hvor vi lever sammen på 64 kvm? 

Jeg er ikke bange for, at vores venskab vil forandre sig, da jeg ved at dette vil ske. Der sker noget med et forhold, dette gælder alle, uanset om det er venskab eller kærestebaseret, når man vælger at flytte sammen. Jeg tror kun, at det vil gøre vores venskab stærkere.

Er vores forhold på nogle punkter forandret? 

næh, ikke endnu, meeen det skal nok komme – to be continued – HAHAHA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee in an IV