UDSALG PÅ BOOZT

Sådan et hop

Hej Ladies!

Nyt år – ny begyndelse – jeg glæder mig utrolig meget til at se hvad 2017 vil byde på. Der vil inden længe være et indlæg klart med de tanker, ønsker og forhåbninger jeg har omkring 2017 både personlig og for bloggen.

nytaar

Min nytårsaften dag startede med at jeg var til fødselsdag hos min kærestes fætter. Da jeg senere var kommet hjem fra en lækker brunch og hyggeligt selskab, kom min søde veninde Isabella forbi. Vi gik lidt og hyggede os hjemme i min kælder hvor aftenens fest skulle starte. Inden de andre piger ankom, fik vi lige de sidste detaljer ordnet. Da alle pigerne var kommet gik der ikke længe før snakken begyndte og et kort øjeblik efter var der vin og lækkert mad på bordet. Da vi alle var blevet mætte og runde af retterne var det tid til, at tage videre mod nogle gamle og savnede venner som vi skulle springe ind i det nye år med. Sikke et kønt syn – 10 piger i alt for høje stiletter og en promille der gjorde gangen en smule usikker, satte sig ind i to taxaer som kørte os videre mod den næste fest. Flere farverige drinks, høje grin og dans var bare nogle af de ting timerne inden klokken slog 12 bød på. Jeg stod på en sofa med min veninde under armen, og kort efter hoppede en masse venner og jeg ind i det nye år sammen – super god måde at sige farvel til 2016 og velkommen til 2017 på. Aftenen sluttede af med, at jeg mødtes med min søde M og kunne give ham et lille nytårskys.

mig

Hvordan var jeres aften?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALG PÅ BOOZT