Veninder af guld

Sådan organiserer jeg min hverdag

Hej Ladies!

img_6099

Tilbage på skolebænken..For at jeg kan holde styr på alle de lektier, afleveringer og aftaler jeg har indenfor de næste par uger bliver jeg simpelthen nød til at skrive det ned for ikke at glemme noget. For kender i ikke det når jeres værelse er fyldt med post it sedler med ting man skal huske. Eller skriver I også lister på hånden med kuglepen for, at huske en aftale eller to? Jeg elsker at kunne planlægge og gøre ved, men somme tider har jeg altså for mange post it sedler hængende og her benytter jeg mig af min totalt girly kalender. Sidste år indrømmede jeg, at jeg nok måtte til at få mig en ordenlig kalender, så jeg kunne holde endnu bedre styr på mine ting. For mit vedkommende har jeg det bedst med en fysisk kalender, så er jeg sikker på, at alt er som jeg ønsker det (mobilkalderen virker bare ikke for mig).  Sidste år erhvervede jeg mig derfor en kalender fra Jo and Judy, og den indeholder alt hvad man behøver for at kunne have et overblik over tilværelsen. Jeg har sidste års kalender, som ikke er til at få fat på længere – men inden du bliver alt for ked af det, vil jeg vise dig deres nye og pænere model, som indeholder alle de sider som sidste års model – du kan finde den nye model lige HER. Kalenderen indeholder bl.a. et overview for månederne/de enkelte uger, en projektside til alle de ting du ønsker at opnå – her kan du krydse af når de er opnået (Totalt motiverende) og en oversigt over dine køb, hvilke er en øjenåbner for dem (læs mig) som shopper lidt for ofte.

Hvad synes I om kalenderen?
Dette indlæg indeholder affiliate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder af guld