Suit it up

Selvkærlighed

Hej Ladies!

Selvkærlighed er en underlig størrelse – for den kan ikke helt bestemmes eller kan den?. Vi kan sagtens definere ordet, her er der ingen problemer. Men at sige man har opnået selvkærlighed, det er straks svære.

30185084_1611945518840702_1615991817_n

Jeg selv har tidligere brugt utrolig meget tid og energi på, at behage andre mennesker, til at de ville holde af mig. Da jeg for første gang tilbage i starten af 2017 satte mig i stolen hos min psykolog, var der ikke noget at tage fejl af. Selvkærlighed var ikke noget der var på listen over hvad jeg gik op i eller følte der skulle ændres på. Jeg var i en fase hvor der ikke var tid til at elske sig selv. Jeg var dengang ikke i stand til at give mig selv lov og mulighed for at få det bedste. Altid bange for at åbne op og modtage andres oprigtige kærlighed, fordi jeg følte det jeg havde var fordi jeg ikke fortjente bedre. Det hele resulterede i flere mørke og urolige måneder, hvor jeg ikke kunne holde styr på mig selv. Grænser kunne ikke sættes, kærlighed var noget jeg undgik.. nok fordi jeg ikke følte jeg havde fortjent den og at gøre noget godt for mig selv, kom altid nederst på TO DO-listen. Jeg var i et mindset om, at elske og behage andre var vejen frem. Og nej, det har jeg lært, det er det bestemt ikke.

Stille og rolig må vi tillade og lærer at elske os selv, så får vi overskud til at elske andre. Om jeg selv har lært det..mmm, ikke fuldkommen.  Selv var og er jeg da stadig on the road til selvkærlighed, for hvornår har vi egentlig opnået det? Med små skridt blev de mørke måneder lysere og lysere. Kærligheden til mig selv voksede, ved at jeg kunne tale om det med andre end min psykolog. At være sårbar, er aldrig noget jeg har følt skulle vises frem. Det var altid op med hovedet og en smil på, så er der ingen der ser hvad du gemmer på. Her er guldet; at have nogen, der støtter en i at bygge sig selv op igen. Selv om du måske føler dig hårdt ramt og ikke elskværdig, så tag mod den hjælp, omsorg og ærlighed dine næremeste giver dig.

30429968_1611976868837567_2079787946_n

Selvkærlighed er derfor for mig, en underlig størrelse og nej, jeg tror ikke selvkærlighed stopper et sted og kan bibeholdes. Livet er som livet nu er, med bakker og terræn, og her ind i mellem må der somme tider kæmpes for at holde fast i selvkærligheden..

I samarbejde med nogle af de andre dejlige LOOKLAB bloggere, har vi endnu engang lavet ‘Månedens indlæg’. Her får du mulighed for at læse fire forskellige indlæg om selvkærlighed. I kan læse Amalies HER, Victorias HER & Celinas HER

-Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit it up