Blondeøreringe - Galla

SkinnyMint

Hello Sweeties!

Kender du Skinny Mint? Eller har du set de utallige billeder på de sociale medier, hvor kendisser bl.a. familien Kardashian drikker teen?

Jeg havde bestilt en såkaldt ’28 day teatox’ kur hjem, for nogle uger siden. Til dem der ikke lige ved hvad teen hjælper på, kan jeg fortælle at teen hjælper på vægttab uden du skærer ned på dine egne madvaner. Pakken jeg havde bestilt hjem, bestod af 28 morgen teposer og 14 aftenteposer. Aftenteen er en anelse skrap i det for kroppen og dermed skal man overholde og følge den brugsanvisning der bliver sendt med.

skinnymint

Jeg har ved at drikke morgenteen ‘Morning Boost’ startet mine morgner ud med fornyet energi, det giver en lige et løft. Aften teen ‘The Night Cleanse’ har på den tid jeg har drukket teen fået min krop til at være mindre oppustet ved at teen naturligt har renset kroppen indefra. Aften teen er en smule skarp i smagen, så det kan være en god idé de første par gange, at tage lidt sukker i eller noget honning, indtil man har vænnet sig til smagen.

Det jeg ved SkinnyMint elsker mest, er at den indeholder naturlige ingredienser som hjælper din krop med at fremme genopbygningen.

Hvis du har lyst til at læse mere omkring SkinnyMint, kan du klikke på linket her, som vil sende dig videre til deres hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondeøreringe - Galla