Nyt liv til bloggen

Spar som studerende

Hej Ladies!

web9

For mange (inklusiv mig selv!) finder det svært ved at flytte hjemmefra og få det hele til at spille. Jeg tog mig selv her den anden dag i af stå og regne kiloprisen ud på diverse varer for at finde den billigste… ja, jeg prøver at vende hver en krone så jeg får mest ud af mine penge.. det er både tidskrævende og kan tildels også være en jungle. Derfor har jeg samlet nogle af mine indtil videre bedste spareopdagelser, så jeg har lidt flere penge at gøre godt med i løbet af måneden nu hvor jeg igen er studerende og dermed på SU.

Spotify: Spotify giver studerende rabt så istedet for at betale de 99kr kan du få det til 49kr det eneste det kræver er at du indsender noget dokumentation for at du er studerende. De er super hurtige til at få det ordnet og inden 3 dage har du lige sparet en flad 50’er.

Madplan: Der findes utallige af hjemmesider, bøger, gode råd med mere som man kan finde inspiration – så maden kan laves hurtigt og billigere. Jeg selv benytter diverse madblogger til at få inspiration (så det ikke bliver rugbrød morgen, middag og aften). Tjek bl.a. mad for fattigrøve ud, den synes jeg er en af de bedste – http://madforfattigroeve.dk/

Brug en app for at holde styr på dine udgifter osv, jeg selv benytter Spiir som har alt hvad jeg har brug for. Hvis jeg i en ferie ved at jeg vil have lidt svært ved at begrænse mine indkøb kan jeg få spiir til at holde øje med min konto og sende mig meddelelser om hvordan jeg ligger i forhold til mit budget. Spiir holder øje med hvilke kategorier du har tildens til at bruge flere penge end planlagt i, kategorierne er bla. bolig, transport, husholdning m.m.

Tv-tjenester. Licens kommer man ikke udenom… men HBO, Viaplay, Netflix Cmore osv. koster og det kan hurtig blive dyrt at ligge ca. 50-100kr på de tjenester man nu synes man vil have – en idé hvis ikke man KAN undvære er at dele med en veninde eller to, man har flere adgange og kan dermed gøre det en smule billigere ved at deles.

Mobil/internet.. yes vi kan ikke leve uden og dette tager selvfølgelig også penge ud fra budgettet, gå ind og tjek din nuværende abonnement og se om du ikke kan gøre dem billigere – jeg selv fik sparet 34kr ved at skifte forhandler.

Dine kort… yes, nogle kan have svært ved at styre økonomien og ting kan friste, og lige pludselig er der minus på kortet… jeg har selv altid haft et MasterCard Debit (også tidligere kaldt Visa Electron) så er der ingen risiko for at komme hjem og få en mavepuster når man tjekker kontoen for man vil aldrig kunne trække over.

Hit me, hvis I har nogle andre måder at spare på – alle råd tages imod med kyshånd
Fotograf: Kibie Jasmin Kaspersen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til bloggen