Lately I've been

Spiir – smart app til mine penge

Hej Ladies!

21222584_1397814460253810_1686217269_o

Jeg har simpelthen været SÅ glad og positiv overrasket over Spiir appen! Jeg bruger den dagligt – og derfor skulle I ikke snydes for at høre en smule mere omkring hvorfor jeg synes så godt om Spiir! For hvad er det egentlig app’en er så god til, sidder I sikkert og tænker – jo nu skal du høre!

Som tidligere nævnt i et af mine indlæg ‘Spar som studerende’ som du finder lige HER – så er det ikke det nemmeste at finde frem til hvordan man lige kan få økonomien på rette spor. Mange unge såvel som ældre står overfor nogle bestemte tider, hvor det kan være svært at overskue økonomien – nogle får nyt job, andre skal flytte, nogle har studiestart og nogle vil bare gerne have lidt bedre styr på økonomien i hverdagen. Lige meget hvilken økonomisk situation du sidder i, kan alt det med netbank, diverse kontoer og ens forbrug være svært – og for mange kan det være uoverskueligt at finde nøglekortet frem for at logge på netbank, og derfor lader de helt hver. Men her kommer redningsmanden Spiir dig til undsætning!

Jeg valgte at downloade Spiir ned, først og fremmest fordi den er gratis (Det kan vi på SU li’) og så det andet, at jeg simpelthen ikke får tjekket min netbank så ofte som jeg ønsker – på grund af stressede dage. Selvom jeg har downloadet netbank ned som app, så er det bare federe og nemmere med Spiir appen! (Det kunne måske være et kommende nytårsforsæt for mig, at besøge netbank noget oftere… men så alligevel der er hele 14 mandage til nytår.. det har jeg nok glemt til den tid ;-p ).

Man logger på med sin netbank i Spiir. Mega nemt! Så det med at give Spiir adgang til ens konto tager ingen tid (mindre end 30 sekunder så er du i gang! Jeg har selv givet Spiir mulighed for at hente nogle af mine mest brugte kontoer ned, det er primært dem jeg benytter dagligt såsom; hævekort og lønkonto, som jeg ønsker at kunne tjekke i hverdagen.

Nu kan jeg altså slippe mit gamle excel skema, hvor jeg tidligere indtastede både løn og diverse udgifter, for at få et overblik over hvor mine penge forsvandt hen. Spiir gør det altså mere overskueligt at holde øje med hvor pengene forsvinder hen. Spiir sørger for at dine køb via. kort bliver kategoriseret, så du helt præcis ved hvor mange penge du f.eks. bruger på privatforbrug og transport.

Det som jeg er helt vild med at Spiir kan, er at den er ligesom en lille ‘mini-assistent’ – app’en hjælper med at holde styr på dit forbrug og kommer med små meddelelser, om hvordan det går din økonomi i forhold til det månedlige budget du har opsat den til. Samtidig laves der quizzer så du hele tiden kan teste din viden og måske endda blive overrasket over hvor mange af dine penge der egentlig forsvinder til f.eks. tøj 😉   (man kan blive overrasket )

Foruden app’en benytter jeg mig også ofte af deres facebook side, som du kan finde lige HER! Der kommer ALTID super gode og brugbare opslag! Opslag som gør dig opmærksom på hvad dine mange café besøg kunne give dig (tjek billedet), opslag som giver dig indblik i andre studerendes måder at holde styr på deres økonomi og ellers bare give dig tips og tricks til din økonomi.

spiir

 

Jeg har en del venner og veninder som jeg har introduceret app’en for efterhånden, og alle er vendt tilbage og sagt det også fungere for dem og det er en sjovere og federe måde at holde trit med deres økonomi – DU kan helt selv hente app’en lige HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately I've been