Står snart på egne ben

Status for bloggen – LOOKLAB

Yes, du læser rigtigt LOOKLAB!

looklab

Jeg valgte for nyligt at underskrive en kontrakt med Bloggers Delight. Efter to møder i KBH er jeg nu helt sikker på, at jeg har taget den helt rigtige beslutning – nemlig at underskrive kontrakten. Jeg og en masse andre super seje blogger, vil nu være til at finde under det nye bloggerunivers LOOKLAB, som ejes af Bloggers Delight.

Under første møde med Bloggers Delight blev vi sat ind i alt med hensyn til kontrakten, løn, design og hvad de forventede af deres/vores nye site – LOOKLAB.  Bloggers Delight har valgt at skabe LOOKLAB for at samle en masse nye og yngre bloggere, da mange af deres tidligere teen-bloggere er blevet ældre.

Efter jeg er blevet en del af Bloggers Delight har jeg fået eget domæne og I kan nu finde mine super seje medbloggere oppe i topbaren. Udover det er jeg dermed også blevet premium blogger, hvilket vil sige jeg nu har fået endnu flere muligheder med hensyn til bloggen. En af de store ting, som jer læsere nok vil bemærke allermest er ændringerne i designet. Bloggens design ønskede jeg skulle afspejle min instagram, hvor jeg prøver at holde mig til de røde/lyserøde billeder – så bloggens design har altså lige fået en tøsemakeover i lyserød. Du kan finde min instagram lige HER.

Inden længe vil LOOKLAB blive lanceret. Stay turned <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Står snart på egne ben