Mens vi lever

Status på studielivet

Hej Ladies!

large

Det er efterhånden 14 dages tid siden jeg sidst har fået opdateret bloggen – hvilket udelukkende har været på grund af studiet. Vi har heldigvis ikke særlig lange dage, men lektiemængden er utrolig stor, dermed har jeg været nødsaget til at nedprioritere bloggen i det sidste stykke tid. Jeg håber snart der er plads til lidt mere sjov og spas i den kommende periode, så jeg kan få bloggen opdateret (MEGET) mere!

Men i de sidste 14 dage har jeg gået lidt og tænkt over, at fortælle jer lidt over det med at være studerende. Dermed får I her en lille opdatering på, hvordan det egentlig er at gå på studie midt inde i København.

Er der aldrig tid til sjov?

Som nævnt oven over så synes jeg lektiemængden er stor. Det er jo’ altid individuelt hvad man synes er meget og hvor meget man gør ud af at forbedrede sig. Meeeen jov, der er selvfølgelig også tid til masser af sjov. Der er både tid til veninder, kaffebesøg, familien, træning, søvn, fest osv. det handler blot om at god planlægning, og sortere i hvad der er vigtigt for en selv at nå.

Overgang fra gymnasiet til videregående uddannelse

Jeg synes personligt overgangen er stor på visse punkter og små på andre. Jeg gik direkte fra 9. klasse til gymnasiet og derfra direkte videre som sygeplejerske studerende, hvilket har gjort jeg er ‘in the game’ med hensyn til bare at køre videre i den hverdag man nu har opbygget med skole -> lektier -> søvn -> skole -> lektier -> søvn.
På den anden side, så er det en stor omvæltning, ved at du pludselig ses som voksen. Voksen på den måde, at der er som sådan ikke nogle der tjekker om du nu møder op til timerne, her er der hellere ikke noget der hedder fravær eller mødepligt (lige pånær ved klinik). Her er det altså kun folk der vil være på studiet der er her – hvilket jeg synes løfter både niveauet og tempoet på undervisning!

Ikke noget sabbatår?

Jeg har som sådan altid vidst jeg ikke skulle have noget sabbatår, idet jeg har arbejdet lige siden jeg kunne (yess jeg startede også ud med at cykle med reklamer) for at tjene penge til jeg en dag kunne flytte til København. Dermed havde jeg pengene til at smutte fra den skønne solskinsø og få etableret mig i lejligheden inden studiestart. Sabbatår vælger nogle for at tjene penge, få et lille break fra skolen og andre tager ud og rejser. Det er bare det, at jeg er den type der kan kede mig i længere ferier såsom sommerferien, altså det skal forstås på den måde at efter 4 uger har jeg fået set venner, familie, været på ferie, drukket et par drinks og været til nogle koncerter – så begynder jeg at kede mig.. Der skal altså være fart på hele tiden, og lige derfor valgte jeg at gå direkte i gang med min uddannelse og fravælge et sabbatår.

Om jeg er glad for studiet?

Jeg føler i hvert fald lige nu, at studiet er lige mig! Jeg synes (de fleste) fag er super spændende og så har jeg fundet sammen med nogle super søde piger, der gør det enormt hyggeligt at møde ind til timerne. Ud over det, så har det virkelig hjulpet på det sociale at melde sig ind i fredagsbaren, søde mennesker både bag og foran baren!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi lever