Lille update - jeg lever stadig

Taknemlig

Hej ladies!

Ihh julemusikken spiller stadig fra radioen, og her klokken lidt over 11 sidder jeg stadig i mit nattøj med en kop kaffe og nyder juleferien. Dagen i går stod på julefrokost hos min kærestes familie, super hyggelig som altid, dog var tømmermændene fra den store julefest d. 25 december med veninderne ikke lige til at undgå. HELDIGVIS var jeg ikke den eneste ved bordet, som var lidt træt og dvask.

Når men juleaften var for midt vedkommende rigtig hyggelig – god mad og fine gaver. Er SÅ taknemlig over alle de fine fine gaver jeg fik d. 24 december, og ville lige give jer en lille update på nogle af dem. Jeg har et eller andet med smykker, og ville derfor vise jer dem jeg fik.

redigeret-smykker-1

redigeret-smykker

Den smukke ring fik jeg af min ældste lillesøster og er fra Pernille Corydon og er fra Brick Kollektionen, som kan finde lige HER. Jeg er hel vild med smykkerne fra Corydon og blev så glad, da jeg åbnede gaven fra mine bedsteforældre og fandt de finde oxideret øreringe, som du kan finde lige HER.  Til sidst men ikke mindst fik jeg en rigtig smuk halskæde af min kæreste Mads, som jeg længe havde ønsket mig, du vil kunne finde halskæden fra HVISK lige HER.  Dette indlæg indeholder affiliate links.

Havde I en dejlig aften?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille update - jeg lever stadig