Den Kgl. Livgarde - Blå fest

Tanker & følelser om første klinik

Hej Ladies!

23972769_1472125336156055_1490264289_n

Som nogle af jer sikkert ved fra tidligere indlæg blev jeg fra d. 1 september i år sygeplejestuderende på Metropol. I mandags startede jeg så på første klinik gang, som varer fire uger i alt. Jeg har dermed valgt at skrive mine tanker og følelser ned omkring det med at være studerende ude i klinik fordelt på fire indlæg. Tænker det kunne være sjovt, at læse som både sygeplejerskestuderende, men også for andre der muligvis påtænker at starte på en professionsbachelor.

Efter 2-3 dage med information, information og information (Som SELVFØLGELIG er UTROLIG vigtigt!) kunne vi endelig komme ud til vores respektive afdelinger for at se os lidt omkring. For mig, som kun har været indlagt en gang i heeeele mit laange 19 årige liv 😉 Synes jeg det var spænende at stå på den anden side og være den der hjælper til. Selvfølgelig har jeg været med som pårørende på hospitaler ved familiemedlemmer/ venner/veninders indlæggelser – men nu var du lige pludselig den professionelle og skulle agere derefter – Og jeg er VILD med det.

Eller… jeg var måske ikke vild med det i starten, jeg var fyldt op af nysgerrighed, bange anelser og havde nok mest af alt lyst til at have mit ellers så ret normale sorte tøj på i stedet for den helt hvide kittel. Jeg følte mig bare ikke tilpas, hallo jeg har siddet på skole bænken i like 3 måneder – jeg kan jo’ intet 😮 ! Og lige det med at kunne intet, det vidste afdelingen godt, og vi er også bare med ude i de fire første uger for at observere og lave nogle små målinger og snakke lidt med patienter, for at få en fornemmelse om hvordan faget er. Jeg ser derfor utrolig meget frem til de kommende 3 uger, hvor jeg forhåbelig kan blive ved og ved og ved med at suge alle de spændende og nye indtryk til mig, og forhåbelig falde lidt mere til i den hvide kittel.

 

– Knuus S

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Kgl. Livgarde - Blå fest