To plant a garden is to believe in tomorrow

Tanker & følelser som helt ‘grøn’ i klinik

Hej Ladies!

Anden uge er hermed ovre af mit klinik forløb! Og hold da helt op, hvor jeg både er monster træt men også utrolig tilfreds! Denne uge har budt på så meget godt. Jeg har virkelig lært meget om mig selv men bestemt også sygepleje! Jeg kommer som helt ‘GRØN’, hvilket vil sige jeg intet tidligere erfaring har indenfor faget inden studiestart. Så alt er nyt og utrolig spændende og jeg prøver så vidt muligt at gå ind til hver en eneste udfordring med åbent sind for at lære mest muligt!

udklip-png1
Da jeg så i ugens løb, kunne få ‘hands on’ i flere forskellige situationer end forrige uge, var jeg mere end tilfreds! For andre lyder dette måske mærkeligt og fjollet, at man kan blive helt ‘høj’ ved at fjerne dræn eller andet. For første gang gjorde jeg noget for andre, som gav mening både for mig og patienten – OG det synes jeg var den fedeste følelse ever!

 

2 kommentarer

 • Kære Sofie, hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din uddannelse. Du bliver både en smuk og sød sygeplejerske, som uden tvivl vil skabe glæde og gøre en forskel for andre mennesker. Jeg mener, hvordan kan man som patient blive andet end glad for at se dit strålende smil, når du træder ind på stuen? Du kan godt være stolt af dig selv – jeg synes, du er for sej! Kram og julehilsner herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Søde Sara

   Hvor du dog altid har så fine og smukke ord at sige! Tusind tak! Ønsker dig det bedste ophold på højskolen.

   Julekram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To plant a garden is to believe in tomorrow