5 ting du (måske) ikke vidste om mig?

Tanker om psykiatrien

Hej Ladies!

Blandede følelser har fundet vej til min krop. Om ikke så længe venter der mig en klinikperiode i psykiatrien, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Jeg har som udgangspunkt en meget ambivalent følelse til hele perioden. Først og fremmest, kender jeg ingen med psykiskelidelser og er derfor utrolig nervøs, for hvad der møder mig. Kan jeg rumme det? Kan jeg overhovedet finde ud af at være tilstede i andres kriser? Kriser som ikke altid er til at se fysisk.

Som sygeplejestuderende, har jeg indtil videre kun mødt problematikker og opgaver, som jeg lige fra første øjekast kunne se hvad der skulle gøres noget ved. Men selv om det hele føles skræmmende, uvant og meget frustrerende så finder jeg det også interessant. Muligheden for at prøve kræfter med noget nyt og spændende. Jeg får muligheden for at udvikle mig og ikke mindst teste mig selv. Så selvom tingene somme tider kan virke udfordrende, så tror jeg, ved at kaste sig ud på dybt vand, giver én muligheden for at vokse.

Andre der synes nye ting kan være svære?

-Z

2 kommentarer

 • Søde Sofie! Du skal nok klare psykiatrien. Jeg havde det på præcis samme måde, inden jeg skulle ud i klinik, men det gik rigtig fint. Du kan bare skrive til mig, hvis du får brug for at vende noget med en, der har været i det – jeg var i Opsøgende Psykose Team i lokalpsykiatrien, og nu er jeg fastvagt på Psykiatrisk Afdeling på OUH, så jeg har mødt nogle forskellige psykiske diagnoser 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zilla

   Hej Sarah! Tusind tak for en dejlig besked. Tror mange, har de tanker omkring psykiatrien, men dejligt du kan bekræfte at det ikke er helt skæve tanker jeg har gjort mig. Tak, det kan være jeg lige sender dig en mail. Knus herfra, Z. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du (måske) ikke vidste om mig?