By Lorak

Thank god for that super like – Tinder

Hej Ladies!

Når du møder et menneske der forandre din måde at se verden på. Så siger det Wow. Tænk det kan lade sig gøre? Det at man kan blive så forelsket i et andet menneske. Følelsen at du langsom svinder ind i en bobbel, hvor kun i to findes – er det sådan definitionen er på kærlighed? Sådan er min definition i hvert fald.


En kold og kedelig vinterdag, fik min veninde overtalt mig, til at oprette en tinderprofil. Længe havde jeg sagt, at sådan en app ville jeg aldrig hente og hvis, så var jeg bestemt ikke typen der lavede en profil. Men der tog jeg fejl. Men altså senere synes min veninde og jeg alligevel vi skulle have et godt grin eller to, så vi gik straks igang med at oprette os. Mmm Jov, sjove beskeder fik vi da masser af, men nok var jeg stadig lidt sådan ‘hvad vil jeg med denne app?’. 14 timer efter jeg havde oprettet den, kom der en frem jeg synes var mig. Han havde superliked mig, og ja, jeg synes det var lidt sødt, men tænkte alligevel at det ikke skulle være mig der startede samtalen. Tror han havde det helt på samme måde. Der gik derfor lidt tid. Pludselig kom der et ‘❤️’ frem fra ham, og ultra kort efter et ‘hov’, det var nok en fejl? Eller var det? Det tror jeg aldrig jeg har spurgt ham om… Men om det var en fejl eller en god måde at starte en samtale på, ja det kunne jeg da ligeså godt spørge ham om nu, hvor han ligger ved siden af mig, i vores seng, i vores lejlighed og vi kalder os for kærester.

-Z

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Lorak