Congratulations you made it out of bed

There is no weight limit on beauty

Hej Ladies!luxplus

Affiliate: Nr. 1. HER   Nr. 2. HER   Nr. 3. HER   Nr. 4. HER   Nr. 5. HER   Nr. 6. HER   Nr. 7. HER   Nr. 8. HER

Jeg har fundet lidt lækkert frem til jer fra den hjemmeside der hedder LUXPLUS.DK. På luxplus, kan man få helt op til 80% på mærkevarer ved at melde sig ind, og dette tilbud har jeg altså taget i brug. Jeg har været SÅ glad for hurtig levering og sparring af penge, at jeg simpelthen følte I også skulle kende til det. Jeg har været super tilfreds med ALT jeg har modtaget. To af mine fave ting som jeg har modtaget findes på collagen, som wet børsten og bio-oilen. Bio-Oil er blevet en fast del af min ansigts rutine, da den har hjulpet på mine urenheder samt ujævnheder i huden (Y-produktet). Dem som er medlem af goodiebox, har for nogle måneder tilbage fået tilsendt den store wetbørste. Da jeg fik min wetbørste fra goodiebox var jeg overlykkelig – den var så god (tænk man kan blive så glad for en hårbørste – men ja, det blev jeg). Derfor købte jeg via. luxplus en mindre wetbørste, så jeg havde en til sportstasken og en der kunne flyde på værelset. Men det produkt jeg nok har sparet allerflest penge, er skrabere! Nøj hvor er det generelt dyrt! Men i kan finde skraberne en smule billigere inde på luxplus lige HER! Hjemmesiden rummer ikke kun kvindeprodukter, men har også utallige ting til Mænd, så hvis du lige mangler en gave til, far, bror eller kæresten eller bare skal forkæle en person af hankøn kan du lige smutte ind og tjekke det ud HER.

 

Håber I kunne finde glæde i dette lille mandags tip?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Congratulations you made it out of bed