En magisk aften

To plant a garden is to believe in tomorrow

Hej Ladies!

Et lille sneak peek var til at finde på min instagram igår, hvor jeg var ude med Thomas i Botanisk Have og skyde nogle billeder. Jeg er SÅ vild med resultatet, som du kan se lige under beskrivelsen her. Jeg elsker at det er meget enkelte billeder, hvor den fine grønne farver kommer så meget frem.

1

dsc_2163

Står du i en situation hvor du ønsker nogle stilrene billeder så er mit bedste bud Thomas, skønt resultat og skønt samarbejde – tjek bl.a. hans utrolig fede instagram ud lige HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En magisk aften