Ugen der gik

Ugen der gik

Hello sweeties!
Som i nok kan se, jer som tidligere har læst med på min gamle blog er jeg starter på en frisk. Nyt design, ny energi bare et nyt frisk pust. 

la santa collegae

Som en del af min nye blog, er der kommet nogle nye kategorier. En af dem har jeg valgt at kalde ‘Ugen der gik’ som skal være et hurtigt overblik over hvad jeg har fortaget mig på det seneste. Den sidste uges tid har jeg brugt min tid på Lanzarote med min skønne klasse. Som mine tidligere følgere nok kan huske, går jeg på en sundhedslinje og dermed har vi dyrket en masse sport og ikke “kun” solbadet i hele 7 dage (som man kunne tro fra collagen). Vi havde et stramt program fra morgen til aften, hvor vi fik prøvet kræfter med diverse hold. Bl.a. kajak, step, triathlon, combat, zumba, snorkling osv. En dejlig uge med grin, god mad og hygge er nu ovre og vi som klasse har fået et endnu stærkere sammenhold, som jeg kun kan være glad for. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik