Opdatering fra psykiatrien #1

Ultimative sko favoritter

Hej Ladies!

Nr. 1. HER   Nr. 2. HER   Nr. 3. HER   Nr. 4. HER   Nr. 5. HER   Nr. 6. HER

Efteråret er ankommet og for mange betyder det, lidt mere praktisk fodtøj end Birkenstock skal findes frem. Og vi kan ligeså godt være helt ærlige, vi ejer alle et par og har haft dem på under hele sommeren. Jeg må erkende, at jeg ikke længere kan gå rundt i Københavns gader med dem, da vejret simpelthen er blevet for dårligt. Jeg har derfor været ude og erhverve mig nogle nye lækre sko fra Bianco.
Til dem der kender mig godt, så ved I at jeg holder utrolig meget af høje sko. Det kan derfor ikke komme bag på jer, at jeg har fået købt mig to par, som begge er med hæl. Jeg faldt pladask for de høje sorte, som både kan bruges til hverdag med et par sorte jeans og til lidt finere lejligheder, hvor man klæder sig i kjole eller nederdel. Foruden de sorte, mente jeg højt og helligt (står stadigvæk fast ved mine ord), at jeg ikke kunne leve uden de grønne ruskinds støvletter. Det er så rart at have farverige sko, som altid kan pifte, et eller meget almindeligt sort outfit op!

Knus
Z

 

 

Leder du også efter de perfekte vinterstøvler til kvinder?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering fra psykiatrien #1