Navneforandring - nyt og bedre kapitel åbnet

URTEKRAM x Purple lavender

Hej Ladies!

I starten af måneden var jeg noget så heldig at modtage den lækreste pakke fra URTEKRAM. URTEKRAM har lige lanceret en ny serie ‘Purple lavender’, som jeg var så heldig at få et indblik i – OG DEN ER MAX LÆKKER!

Min begejstring for produkterne er høj. Jeg er vilde med brands der har økologisk plejeprodukter, da jeg efter hånden er blevet mere og mere opmærksom på, hvilke produkter der er gode for huden. URTEKRAMs produkter indeholder hverken hormonforstyrrende parabener eller ingredienser såsom silikone og mineralsk olie. En anden super god ting, som varmer mit dyrehjerte er, at ingen af produkterne er testet på dyr – hverken produkterne eller ingredienserne i dem! We like that!

Mine tre (fire) ultimative favoritter fra den nye ‘purple lavender’ serie er, BODY OIL, CONDITIONER, BODY SCRUB & HAND CREAM.

29135055_1583841011651153_1130498733_n

Jeg er blevet SÅ stor fan af, at benytte conditioner og bodyscrub i badet. Deres conditioner giver balance og glans til normal til tørt hår – dette er jo’ et mirakel produkt, for mit hår som lider i de kolde måneder! Deres body scrub er nærmest allerede brugt op herhjemme. Skønt produkt som plejer, fugter og udglatter huden!

Det produkt som helt bestemt ikke vil kunne undværes fra deres nye serie er deres body oil! I de kolde måneder som vi har været igennem (og som desværre ikke er helt ovre os endnu) har været hårde mod huden. Her har jeg benyttet mig af olien, som virkelig har gjort underværker. Ofte synes jeg cream på hele kroppen, kan tage sin tid og ja… tid er måske ikke det jeg ofte synes jeg har mest af. MEEEEEN her kommer olien dig til hjælps, hurtig sprayet på og hurtig absorberet ind i huden – win win win!

29134377_1583843658317555_919139683_n

Noget som enhver sygeplejerske studerende får at vide 490 gange dagligt (sådan ca.) er hvor vigtigt håndcream er. Jeg har efterhånden skaffet mig et lille lager af lækre creamer, som benyttes flittigt! Denne håndcream fra URTEKRAM er ingen undtagelse, den er faktisk med mig overalt. Den fedter ikke og absorberes hurtig ind i huden ligesom URTEKRAMs andre produkter, hvilken gør den helt ideel at have med sig på farten!

I kan finde alle URTEKRAMs lækre produkter på deres hjemmeside lige HER*

– Knus Z

2 kommentarer

 • Sikke nogle skønne produkter! Jeg har faktisk aldrig prøvet kropsplejen fra Urtekram, men det lyder så lækkert (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Hej Camilla. Produkterne er utrolig lækre – helt klart noget jeg kun kan anbefale.
   Knus Z

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navneforandring - nyt og bedre kapitel åbnet