What to watch on Netflix

Valentine’s day – 5 date idéer

Hej Ladies!

valentines-day

Så er Valentinsdag indtrådt, og for dem uden en kæreste at fejre dagen med, kan det godt være en lang og sej dag at komme i gennem – men husk veninder kan ALT. Husk de 5 idéer til hvad man kan lave d. 14 kan sagtens laves med en veninde!  Noget af det jeg bedst kan lide d. 14 februar er, at en del butikker og specielt blomsterhandler går all in. Jeg holder virkelig af, at gå forbi og se røde og lyserøde farvet blomster pynte i udstillingvinduet. Somme tider er man helt lost på hvad man skal foretage sig med sin kæreste, ven eller veninde på Valentinsdag, og derfor har jeg samlet 5 hyggelige ting, som jeg elsker og holder af at gøre med min søde Valentin.

Den obligatoriske – lækker mad på en hyggelig restaurant, dette slår aldrig fejl. Mad og godt selskab er for mange ren lykke. En lille ting kan betyde alverden – en enkelt rød rose eller et kort kan virkelig gøre underværker.  Popcorn, slik og biografhygge – for nogle vil de nok mene at sidde 2 timer i en mørk sal ikke er så romantisk, men så igen bare det at lave noget sammen, om man så siger noget eller ej, kan virkelig være rart. Skal vi holde i hånd? – en lang gåtur ved stranden eller i skoven. Det behøver ikke være så voldsomt på Valentinsdag, som man ser i amerikanske film hvor de næsten ikke kan trække vejret for alle de roser de har modtaget – bare det at sætte en time eller to af til hinanden på en fin mærkedag kan være skønt.  Spa – det er ikke hver dag man har tid til at sætte et par timer af til spa, men måske du skulle overveje at gøre det d. 14? Det er i hvert fald super afslappende og hyggeligt at bruge nogle timer med dem man har allermest kær i lækre omgivelser.

Hvordan fejre I Valentinsdag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to watch on Netflix