Valentine’s day – 5 date idéer

Veninder af guld

Hej Ladies!

samletpigehygge

Så fik vi endelig fejret min 18 års fødselsdag.. haha det var vel også på tide, da jeg faktisk fylder 19 lige om lidt. Mine 2 dejlige veninder gav mig en lige-på-kornet-gave i 18 års, nemlig en hel dag hvor jeg bare skulle forkæles. Denne gave blev indfriet i onsdags, og nøjj hvor vi hyggede os! Jeg blev bedt om at møde hjemme hos den ene kl. 11 helt uvidende om hvad der ventede, og da jeg kom ind var der det lækreste brunch bord, fine blomster og 2 veninder der var i deres bedste humør.
Efter en lækker brunch, drak vi en kop kaffe (læs 7 ) inden der blev serveret nok den flotteste kage jeg længe har set, som min veninde selv havde bagt (Hvis du læser dette Sof, synes jeg helt bestemt du skal melde dig til den store bage dyst 😉 ) Vi snakkede hele dagen væk, og da vi på et tidspunkt kiggede på uret var klokken 18. Endnu en overraskelse ventede kl 18 – de havde købt ind til tapas + de købt vores yndlings vin. Hele dagen var bare totalt gennemført – har virkelig veninder af guld.

Har I også veninder der forkæler?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine’s day – 5 date idéer