A reader lives a thousand lives before she dies

Veninder skal hyldes!

Hej Ladies!

For ikke så længe siden, fejrede vi kærligheden med Valentinsdag. Det fik mig til at tænkte, har vi en dag hvor vi hylder venskab? Jeg kom frem til, at det havde vi ikke – så derfor har jeg valgt at i dag er dagen hvor jeg vil hylde mine veninder. Jeg må ærligt indrømme at jeg alt for sjældent får sagt til dem hvor meget de betyder for mig – derfor har jeg dedikeret dette indlæg til dem. <3 Jeg har nemlig (ikke for at prale) verdens bedste veninder, som støtter mig i (næsten) alle mine tossede idéer. Under billedet er der skrevet et par ord om mine tætteste veninder. pigemiddagJeg har simpelthen været så heldige at samle nogle super gode veninder sammen som fylder min hverdag med smil og glædelige stunder. Min ældste veninde I lærte jeg at kende i 0.klasse, og siden den gang har det bare været os. Vi har selvfølgelig som mange andre veninder også haft gode og dårlige perioder, men når man har kendt hinanden i mere end 13 år, så forandre og udvikler man sig, hvilket selvfølgelig er helt naturligt – men vi finder heldigvis altid tilbage til hinanden igen.

De næste to piger der kom ind i mit liv og som ALDRIG vil komme til at forlade det eller mit hjerte er mine to dejlige S’er. De to har simpelthen gjort mig til et bedre menneske, de lærte mig at forskelligheder er okay og at venskab er også at åbne op og snakke om ting der ikke altid er så rart. De er begge to sådan nogle fantastiske mennesker – som alle virkelig burde møde!

Den næste der kom ind i mit liv er faktisk en pige jeg har vidst hvem er i flere år gennem folkeskolen, men først til en påskefrokost hos min kæreste rigtig faldt i snak med, nemlig min søde E. Hun er et menneske med et hjerte af guld, intet mindre. Hun har et rolig væsen der selv får den mest stressede sjæl (mig) ned på jorden igen – hun er bare en person som jeg simpelthen ikke kan lade hver med at elske.

De næste 4 piger er fra min gymnasieklasse, og jeg mødte dem derfor samtidig, men de skal nu have hver deres linjer i dette indlæg, da de hver og en er unikke. L, ja hun er jo en tro kopi af mig selv HAHA (i hvert fald på en del punkter). Det jeg holder utrolig meget af ved hende, er at hun er lige til. Hun siger lige hvad der falder hende ind – du får bare altid den ægte varer.

Så har vi – hun er bestemt den af mine veninder som bare er så dygtig til ALT, at en hver kvinde ville misunde hende. Hun er smuk, sød og bare godt begavet – ihh sikke et smuk væsen hun er.

Sødeste A, hun er lidt ældre end mig, og jeg tror det var det der gjorde vi faldt i så god snak fra starten. Hun gør så mange gode ting her i livet, for virkelig mange mennesker –  at man ikke kan andet end at se op til hende – hvilket jeg lige nøjagtig gør.

Sidst men ikke mindst endnu en S, skal der lige gøre plads til. S er den sidst ankommende i veninde flokken – men selvom jeg kun har kendt hende i en kort periode, ville jeg ikke på nogen måde kunne undvære hende – hun er en person som spreder god energi, og så er hun bare SÅ sød som sukker.

Synes I vi hylder vores veninder nok?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A reader lives a thousand lives before she dies