Genbrug for en fattig studerende

Vi er klar til at byde jer velkommen

Hej Ladies!

I går var altså dagen, hvor det hele gik i luften! Nu er LOOKLAB’s side klar til at tage imod jer alle! Jeg og de andre bloggere, samt hele LOOKLAB teamet har været enormt spændte på at vise jer det endelige resultat – og nu er det altså helt klart. Hvis du kunne tænke dig at følge med os unge bloggere mellem 15-21 år, vil du kunne finde vores Instagram HER og  Facebook HER.

For at skyde det hele godt i gang, var store dele af LOOKLAB teamet samlet i lørdags til lanceringen af det hårde arbejde, som startede tilbage i oktober 2016. Alle LOOKLAB bloggere fra nær og fjerne var samlet lørdag i København, hvor vi spiste på Lo-Jo’s Social, som tilbød de lækreste burger ever! (Helt klart et sted jeg varmt kan anbefale).  Efter et par hyggelige timer på Lo-Jo’s Social, hvor der blev drukket en masse fine farverige drinks i lange baner og grinet en del, sluttede vi aftenen af på Butchers, hvor vi fik endnu et par drinks og danset en del.

samlet-looklab-middag

 

Hvis du har lyst til at læse mere om hvornår jeg underskrev kontrakten med Bloggers Delight m.m. kan du finde indlægget HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrug for en fattig studerende