Perfekt aftensmad med veninderne

What a beauty

Hej Ladies!

De sidste 2 uger har været uden de store opdateringer her på bloggen – hvilket har skyldes slutspurten i 3.g virkelig spidser til nu. Meeeeen i torsdags fik jeg lige et ekstra skud energi (var meget tiltrængt), vores studenterhuer var nemlig ankommet til gymnasiet!! Om fredagen var der så mulighed for prøvning (Og jeg havde nogle søde veninder der lige huskede mig på, at hoppe baglæns over huen bagefter – så intet ulykke med hensyn til eksamener skal kunne ramme mig.. hehe). Det var SÅ vildt at åbne den meget fine kasse, hvor der lå den længeventede smukke hue! Som i kan se på billederne har jeg nok valgt at gå den lidt mere utraditionelle vej. Huen min er nemlig helt sølv, mat og med et fint sølv hjerte. Jeg synes det er så fedt, at man  kan designe sin helt egen hue fra bunden – der kommer på den måde rigtig mange forskellige bud på studenterhuer og alle huerne er bare så smukke!

hue1

Jeg kan simpelthen ikke vente til at huen bliver sat på hovedet – andre kommende studenter der har det ligesådan?

2 kommentarer

 • Jeg kan huske, da det var mig sidste år. Man glæder sig helt vildt til at blive færdig, men tiden går også bare så hurtigt. Sådan havde jeg det i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zilla

   Det bliver SÅ vildt når man endelig er færdig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt aftensmad med veninderne