Veninder - Kolde øl, burger, popcorn & mr. Grey

What to watch on Netflix

Hej Ladies!

img_6144

Ferien er godt i gang, og for nogle (mig) står den på ret så meget arbejde samt at få et overblik over mine noter, da vi snart skal have terminsprøver i diverse fag efter vinterferien. Men for jer, som ikke har de helt store og vilde planer i ferien, kommer jeg her med 4 serie, som man simpelthen ikke kan lade sin næse gå forbi + så er der lidt at se imens man bruger vinterferiens timer under dynen med en kop varm te.

The Carrie Diaries: Unge Carrie Bradshaw har det svært, da hendes mor er død af kræft. Carries far er plaget af sorg og hendes lillesøster er blevet en emo-oprørsk teenager som har pot i tøjskabet. Carries veninder er alle sammen intime med deres kærester, og her kan Carrie ikke følge med. Da Carrie er trist og hænger med næbbet, sørger skolen og hendes far for, at hun får et praktikophold på et advokatkontor på Manhattan. Med hjælp fra Carries hjemmelavede/designer håndtaske kommer i kontakt med en ung modejournalist på advokatkontoret. Modejournalisten åbner en masse døre for Carrie.

Orange is the new black: Serien handler om Piper Chapman, som er kommet i kvindefængslet i Litchfield efter hun som ung collegestudine havde et forhold til Alex, der er kurer for et internationalt narkokartel, og derfor smuglede de sammen penge til Europa. Forholdet stopper og efter 10 års tid er der nogle der stikker Piper, hvilket gør at hun må sætte sit liv med manden Larry på standby og tage imod 18 måneders afsoning. 18 måneder i et kvindefængsel hvor der er et hierarki der siger spar 2 – sjov serien som jeg kan se om og om igen (hvilket jeg også ar gjort 3 gange)

The 100:  To sæsoner er tilgængelige på netflix – Serien handler om 100 “kriminelle” unge, der er blevet sendt ned til jorden. Man har i de sidste mange generationer har levet i rummet på en rumstation, da jorden tidligere har været ramt af stråling. De 100 kriminelle sendes til jorden, for at teste om den nu er levedygtig – om det var en god eller dårlig idé .. ja det finder du kun ud af ved at se serien, og dette kan jeg meget anbefale at de gør!

Bones: Synes du at efterforskning, mord, kærlighed og venner er cocktailen for en god serie? – Så er Bones lige noget for dig, den indeholder nemlig alle fire dele! Du kan bare gå i gang for der er nemlig 11 sæsoner på netflix klar til dig.

Tjek mit indlæg ud med serier på Viaplay – What to watch on Viaplay 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder - Kolde øl, burger, popcorn & mr. Grey