Christmas wishes 2016

What to watch on Viaplay

img_5743

Regn, slud og hagl, lad mig bare sige jeg er fan! Eller jeg er dog kun fan af det vejr, når jeg sidder indenfor i min seng, med varme tæpper, bløde puder og en kop kaffe.

Jeg har samlet fire gode serier fra Viaplay, som jeg mener er så gode at de kræver noget omtale. Muligvis finder i denne lille guide god, og finder en ny y-serie?

Forbandet: Super fed serie, som TV3 for nyligt har lanceret. Serien omhandler en vennegruppe tjekker ind på øde hotel langt inde i de svenske skove. Hyggelige stunder var det de alle havde håbet på, men uforklarlige og ubehagelige hændelser forekommer, som skiller dem ad.

Grey’s Anatomy: 13 sæsoner, hvor af 12 er til at finde på Viaplay. Serien handler om Meredith Grey som sammen med andre førsteårskandidater er på vej til at uddanne sig som kirurg. Meredith og de andre læger på Seattle Grace Hospital står dermed hver dag overfor liv og død, og det samme gælder deres privatliv.

Pretty little liars: 4 veninder lever i den lille by Rosewood, som er en by som gemmer på en del hemmeligheder. Pigernes gruppeleder Alison forsvinder pludseligt og et år efter hendes forsvunden får de 4 veninder pludseligt tilsendt beskeder fra en ukendt person ved navn -A. Efter beskederne er pigernes liv vendt 180 grader.

Gossip girl: Serena og Blair er blot nogle af de velhavende unge mennesker vi møder i serien, som lever livet til sit fylde i hjertet af New York. De to bedste veninder/fjerner står overfor kærlighedsintriger, konflikter i massevis og en del katastrofer. Ikke nok med alle intrigerne så er den anonyme “gossip girl”  hele tiden ude efter at finde deres dårlige sidder frem og poste om det på nettet.

Hvilke serier ser I på Viaplay?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishes 2016