Veninder skal hyldes!

You get what you work for

Hej Ladies!

Slutspurten er sat ind – og inden længe står jeg (forhåbentlig) med en rød hue på hovedet. Forventningerne til mig selv er utrolige høje, og somme tider kan presset simpelthen blive for hårdt, at jeg ikke føler jeg har tid nok til de ting der gør mig rigtig glad, såsom veninder, familie & kæreste. Det er selvfølgelig meget individuelt hvor meget pres man føler fra gymnasiet, men jeg kan mærke at så meget jeg gerne vil have ud af det – så må der også arbejdes! Der må somme tider arbejdes rigtig hårdt og til langt ud på natten, hvis det skal være helt perfekt som jeg ønsker. Der er sikkert andre end mig der kan relatere til stressede perioder, hvor man virkelig bare gerne vil gøre sit bedste – jeg ønsker i hvert faldt at leve op til de krav jeg selv, venner/veninder, familie, lærer og så klart også det som samfundet på et eller andet punkt stiller.

17204218_1230418383660086_76135866_n

Jeg vil her give 5 ‘råd’ som jeg har benyttet for at komme gennem de stressede perioder i skolen, husk det der fungere for mig er måske ikke det der fungerer for dig – vi er alle forskellige.

  • Sæt dig et tidspunkt om aftenen, hvor du stopper med lektierne, for mit vedkommende stopper jeg ca. kl 21. Jeg kan dermed lige få lidt ro i hovedet inden jeg går i seng. Det har hjulpet mig så jeg ikke går halvsur i seng, da jeg ikke kunne løse en matematik opgave eller analysere et digt helt færdig.
  • Få en god nattesøvn – der er ikke noget bedre end at starte dagen med at være fyldt med energi + en god omgang morgenmad kan virkelig gøre en forskel på ens aktivitetsniveau.
  • Få sagt minimum en ting i hver time, på den måde undgår du at bekymre dig mere end højst nødvendig for næste karaktergivning.
  • Benyt dine veninder – ikke som en opslagsbog men aftal en dag hvor i gennemgår en opgave i begge har lavet, på den måde får både veninden og dig noget ud af det – ris og ros er altid godt.
  • Prøv at giv dig selv den gave at have læst alle læselektier i weekenden til den kommende uge – dette har virkelig givet mig en form for ro, og gør den kommende uge nemmere at komme i gennem.

Hvad er jeres bedste råd for at komme lettere gennem stressede perioder?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder skal hyldes!